Esküvő a Pezsgőházban vagy catering a Pezsgőházzal 

1 cím - 2 stílus - 18 éves tapasztalat - 300 sikeres lakodalom - több 10 000 elégedett vendég!

Amikor pároddal tervezgetitek a Nagy Napot, álmodoztok a dekorációról, boldog pillanatokról, úgy képzelitek hogy minden tökéletes lesz, felhőtlen és gondtalan... Ezt az álmot segítünk megvalósítani!

Esküvői helyszín ajánlataink

Pezsgőház étterem

Ha hangulatos, családias és meghitt esküvőre vágysz.
TOVÁBB

Littke Palace

Ha modern környezetben szeretnél ünnepelni.
TOVÁBB

Kitelepülés

Ha Pezsgőházon kívüli helyszínen tartanád az esküvőt.
TOVÁBB

Tekintsd meg különleges 2020-as esküvői catering ajánlatunkat!

Miért válassz minket?

Széles helyszín kínálat

Az esküvőt elképzeléseidnek megfelelő környezetben és helyszínen tarthatod! A Pezsgőház Étterem vagy a Littke Palace Látogatóközpont remek helyszínül szolgál, ha azonban más, külső helyszínen ünnepelnéd a nagy napot, ránk ott is számíthatsz.

Tapasztalat

18 éves tapasztalatunkat felhasználva, közel 300 sikeresen lebonyolított esküvő után is lelkiismeretesen, gondos odafigyeléssel és profi csapattal tesszük felejthetetlenné számotokra a nagy napot!

Személyre szabott megoldások

A kezdeti szervezéstől a lakodalom utáni napfelkeltéig kísérjük végig személyesen az esküvőt! Igény szerint elkészítjük az évszaknak, helyszínnek és elképzelésednek megfelelő ajánlatunkat,  amit kéréseid alapján meg is valósítunk.

Tekintsd meg esküvői galériánkat

"PROFIK!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Az esküvőnket a Pezsgőházban tartottuk! 
Mi nagyon meg voltunk elégedve 100% nyújtott a csapat! Hozzáteszem nekem nem volt szervezőm! Mindenre odafigyeltek a legjelentősebb és a legapróbb dolgokra is! Amikor beléptem az ajtón és megláttam a termet,nagyon meghatódtam, hogy mennyire odatették magukat! Köszi mégegyszer ezt a felejthetetlen menüsort és minden mást! Sorolhatnám még de jobb, ha mások is megtapasztalják."
Tímár Georgina
quote-leftmagic-wandstarmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram